Today 24 °C
Tomorrow 23 °C
Friday 25 °C

Adventure Season 4 Night / 5 Day Itinerary

From Period : 1 November to 30 April

Day 1  
       
12:00 pm - Check in at Wild Mahseer
01:00 pm - Lunch
03:00 pm - Walk in the Tea Garden
04:00 pm - Afternoon tea and Tea Tasting at First Flush dining pavilion
05:00 pm - Relax at Wild Mahseer
08:00 pm - Dinner

Day 2

08:00 am - Breakfast
09:00 am - Drive to Brahmaputra Ghat (45 mins drive)
10:00 am - Dolphin Watching from traditional open wooden country boat (1 hrs activity)
11:15 pm - Return to Wild Mahseer (45 mins drive)
12:30 pm - Lunch
02:30 pm - Visit Sri Mahabhairab Mandir Hindu Temple (Tezpur - 30 mins drive)
03:00 pm - Drive to Agni Garh for sunset (Tezpur)
06:00 pm - Return to Wild Mahseer for dinner (45 mins)
08:00 pm - Dinner

 
Day 3

04:00 am - Early Bed Tea         
04:30 am - Early departure to Kaziranga National Park (2 hr drive)
06:30 am - Elephant safari in Central Range (1 hrs activity)
08:00 am - Packed Breakfast or Breakfast at Kaziranga Park resort
09:30 am - Jeep safari to Central Range (2 hrs activity)
12:00 pm - Award Winning Ethnic Assamese Lunch at Rupjoyti Kitchen (Veg Only)
                (Central Range – 10 mins drive)
01:30 pm - Return To Wild Mahseer (2 hrs drive)
03:30 pm - Rest and Relax
05:00 pm - Evening Tea and snack
08:00 pm - Dinner

 
Day 4

05:30 am - Bed Tea
06:00 am - Drive to Nameri National Park (30 mins drive)
06:30 am - Jungle Trek and Birdwatching (2 hrs activity)
09:00 am - Pack Breakfast
09:30 am - Drive to 13th Mile for River Rafting on Jia Bhoroli River (1 hrs – 2 hrs activity)
12:00 pm - Drive to Wild Mahseer
01:00 pm - Lunch
02:00 pm - Rest and Relax
04:00 pm - Evening Tea
05:00 pm - Drive to Mishing village (15 mins) for traditional dinner (Optional)
08:00 pm - Dinner

 
Day 5

  • Breakfast
  • Check Out

 

Tags: